maridalenbygdetun.no

Hjem > Arrangementer > Arkiv 2009 >  Et vellykket Høstmarked!

Et vellykket Høstmarked!

2009-09-21

Etter ukevis med regnvær åpenbarte søndag 6. september seg med vakkert sensommervær; sola skinte fra en nesten skyfri himmel og både vertskap, utstillere og besøkende koste seg i det flotte været.Det var folksomt på årets Høstmarked, så vaffel- skaukaffe- og pølsesalg tok helt av denne dagen.

Vår samarbeidspartner Grefsen / Kjelsås Husflidslag bidro med flere aktiviteter for de minste, her ble det bl.a. både spikket trefigurer og laget hoppetau. Produksjon av ull fra angorakaniner ble også demonstrert. Laget delte ut materiell og fikk nok noen nye medlemmer denne dagen 

Det ble god stemning på tunet da Irene Haakenstad og Niel Anton Heggernes dro i gang med visesang og gitar fra låvebrua. Dette syntes folk var veldig stemningsfullt og koselig, så vi håper at disse to flinke musikerne vil komme tilbake til Bygdetunet også ved en senere anledning. 

Ifølge tilbakemeldinger fra gamle og nye utstillere så opplevde de alle en hyggelig dag på Bygdetunet, og svært mange har allerede meldt seg på til neste års marked. Uten alle utstillerne med sine flotte produkter og presentasjoner så hadde ikke Høstmarkedet kunnet bli noe av. 

Tilbakemeldingene fra vårt stadig økende publikum er entydig – de stortrives på Bygdetunet og ønsker at vi fortsetter med såvel Høstmarked som andre faste årvisse arrangementer. Så da er det vel allerede bare å ønske alle velkommen til vårt Førjulsarrangement lørdag 28. november! Dette vil vi selvsagt komme tilbake til, bl.a. her på hjemmesiden og ved oppslag / annonsering. 

Takk til fotograf Andreas A. Sollie som har foreviget stemningen på Bygdetunet ved nok et vellykket Høstmarked. Her følger et knippe av hans bilder.

 

Fotograf: Andreas A. Sollie

Redigering: Gerd Enger Jacobsen


  1 / 40 
 
 
 dot