maridalenbygdetun.no

Hjem > Arrangementer > Arkiv 2007 >  Høstmarked 2007 på Maridalen Bygdetun

Høstmarked 2007 på Maridalen Bygdetun

Høstmarkedet søndag 9.september tiltrakk seg rekordmange mennesker, 23 utstillere sørget for et variert tilbud til alle som koste seg i det nydelige været. Her ble de tilbudt markedsvarer som treskurd, tovede produkter, smykker, nisser & troll, honning, tekstiler, hjemmelaget godteri, rosemalingsprodukter og mye mer.
Blandt utstillerene stillte 150-åringen Maridalen skole med egen stand, de flinke elevene solgte bl.a. godterier som de hadde laget selv.
Maridalsspillet og Maridalen Menighet presenterte seg også ved stands i år, og et populært innslag på markedet var forfatteren Tallak Moland som signerte sin bok "Nordmarka gjennom de siste 200 år".

Ellers var Grefsen / Kjelsås Husflidslag som alltid driftige med demonstrasjoner av gamle husflidsteknikker, dette er dyktige damer som vi på Bygdetunet setter stor pris på å samarbeide med.

Dessverre var fotografen fraværende da åtets Hesteskokastemester (!) ble kåret, han heter imidlertidig Herman Kulild Dragesund. Vi gratulerer!

Det bør nevnes at det aldri tidligere har blitt solgt så mange pølser, vafler og skaukaffe på Bygdetunet som i år; nesten 200 pølser, sytti liter vaffelrøre og nesten like mange liter kaffe fikk bein å gå på utover ettermiddagen! Dette mye takket være den blide og driftige gjengen som sto for salget.

Takk til utstillere, hjelpere og til alle dere som valgte å tilbringe ettermiddagen på Maridalen Bygdetun!

Vi viser her et knippe bilder fra årets markedsdag.
(Alle foto: Gerd Enger Jacobsen. Bilderedigering: Andreas A. Sollie)

  1 / 26 
 
 
 dot